Categories

IQ Plus Small Cabasa
 • IQ Plus Small Cabasa

IQ Plus Small Cabasa

0
reviews

Leave review
Ft5,268
Quantity
Raktáron

 • FIZETÉS FIZETÉS

  A Hangszertár hangszer webáruházban biztonságosan fizethet átutalással, utánvéttel vagy bankkártyával

 • INGYENES SZÁLLÍTÁS INGYENES SZÁLLÍTÁS

  A Hangszertár hangszer webáruházban megrendelt hangszereit 40.000 Ft vásárlás felett ingyen szállítjuk.

 • BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

  A Hangszertár munkatársa tudják, hogy a hangszerek érzékeny műszerek, ezért a szállítás előtt nagy gonddal csomagoljuk a hangszereket, így biztosak vagyunk benne, hogy sértetlenül érkezik meg Önhöz.

IQ Plus Small Cabasa:

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás: A cabasa afrikai eredetû, és eredetileg körte alakú tökökbõl szárított gyöngyökbõl készült, a külsõ felület körül fonva. Ennek az eszköznek az ihlette a Shekere, egy másik afrikai eszköz, melyet üreges tölgyekbõl hoztak létre, amelyeken keresztül a gyöngyöket hálóban feszítették. Amikor megrázzuk, a hangok nagyon hasonlítanak a cabasa-hoz. A modern cabasa rozsdamentes acélból készült héjból készült, melyet acélgyöngyök láncai vesznek körül. A fából készült karimák az acélhengert egy tipikusan fából készült fogantyúval rögzítik az aljára rögzítve. A cabasa ritmikus rázogatásokat és csörgõ hangokat produkál, és gyakran használják a latin jazzben, különösen a bossa nova zenében. Széles körben használják a zeneterápiában is, különösen olyan betegeknél, akik fizikai vagy neurológiai fogyatékossággal rendelkeznek, mivel minimális kézmozgást igényelnek a kívánt hangok elõállításához. Az egyén által elõállított hangot ezután megerõsítheti a zene-terapeuta, amely neurológiai kapcsolatokat épít ki a kézmozgás és halláshangok között, és ezáltal a folyékonyabb kézmozdulatokat ösztönzi. A cabasa kiváló eszköz a fiatal gyerekek számára, hogy zenét tanuljanak. A klavákhoz hasonlóan a kezdõ gyorsan különbözõ ritmikus effekteket hozhat létre sok technika vagy elõzetes tapasztalat nélkül. A gyerekek élvezhetik a szilárd ritmikus mintázatokat, egyszerûen úgy, hogy kezüket a gyöngyözött láncra helyezik, miközben a másik kezével a fából készült fogantyút tartják, és a készüléket elfordítják elõre-hátra. IQ Plus Cabasa Jellemzõk: Az acél gyöngyökbõl készült láncokból készült láncok egy széles henger köré tekertek. A palackot egy fából készült fogantyúhoz rögzítik. Környezetbarát gumi és rozsdamentes acélból készült. A készülék rázkódást okozó hangot ad meg rázkódás vagy csavarás közben.

Specific References

Welcome to MyPrestaReviews!
To start enable reviews & rating system you need to follow several simple steps.
Don’t worry - this is free!

1 Step: Register at https://myprestareviews.com/;
2 Step: Add your website & copy secret key;
3 Step: Go to «admin panel - modules - Myprestareviews» & paste secure key;
4 Step: Turn back to «My Sites» at https://myprestareviews.com/ & sync data.
Thats all! Also, you can watch the video instruction:
Watch how it works

3 other products in the same category:

Ninoset6 Percussion
Ninoset6 Percussion NINOSET6

ütőhangszer: 4 db kézi dobból álló szett gyermekek számára, ABS műanyagból készült dobtestek, különböző színű modellek, tartozék ütőkkel és hordtáskával érkezik, már a legkisebbek számára is...

Ft30,709
 • Elfogyott
search Ninoset6 Percussion