Kurzweil MPG100 EP digitális zongora

MPG100-EP

Új termék

1 033 900 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

A Kurzweil MPG100 digitális "baba szárny" "digitális zongora teljesen kiegyensúlyozott 88 gombos kalapácsmechanizmussal és 500 előre beállított hangválasztással. Zongorákkal, elektromos zongorákkal, orgonatokkal és zenekari hangszerekkel az MPG100 200 stílust is kínál, amelyek felhasználhatók a teljes hangrendezéshez, beleértve a ritmust, a basszust és az akkord kíséretét. 

A zongora független reverb és kórus effektusokat tartalmaz, amelyek külön-külön állíthatók. A könnyen használható felvevővel akár 10 dalt is felvehet, és további 6 dallal mentheti őket (1 kíséret és 5 dallam). 

Egyéb funkciók közé tartozik az Előadósegéd, amely kifejezéseket játszik a gitáron és a zongorán, a Harmony funkció, amely harmonizálja a lejátszott hangok hangját, valamint a teljes visszahívás funkció, amely lehetővé teszi a vezérlőpult összes beállításának mentését és azonnali visszahívását. 

Beépített 4 hangszóróerősítővel, MIDI bemenettel / kimenettel, USB porttal és három beépített váltópedállal (fenntartó, sostenuto és lágy) ez a zongora, amire szüksége van a kifinomult teljesítmény egyszerűsítéséhez. 

Path: > > > > Kurzweil MPG100 EP digitális zongora